www.roamingworld.hu
FőlapBemutatkozásÁltalános Szerződési FeltételekBelföldi szállásTelepülésekRendezvények
 
Teljes kínálat
Balatoni üdülés
Termálfürdők
Vadászturizmus
Forma 1
Szálláskód szerinti keresés

Térkép

Szép Kártya ElfogadóhelyErzsébet Utalvány Elfogadóhely
Üdülési Csekk


 
Belföldi szállás : Termálfürdők


Kolping Hotel Spa & Family Resort ****
Alsópáhok

Kód: AP 001


A 450 férőhelyes, 8,7 hektáros parkban fekvő szállodakomplexum ideális környezetet nyújt a pihenésre vágyók számára. Kétágyas szobák, családi apartmanok és bioházak szolgálják az egyéni és családos vendégek kényelmét. Magyarország első családbarát szállodája gyermekeknek szóló speciális szolgáltatásai mellett számos kúra és wellness csomagajánlattal várja az érdeklődőket, valamint 6 rendezvényteremmel áll szemináriumok, tréningek rendelkezésére.

Miért könnyebb a csomagolás, ha egy gyermekes család uticélja az alsópáhoki hotel? Speciális bébi- és gyermekbarát berendezéseket biztosítunk a szobákban (gyermekágy, pelenkázó, fürdetőkád, bili, WC-ülőke és még sok más.) és a hotel számos területén.

A családbarát hotel wellness szolgáltatásai a kisgyermekkel érkező szülők számára is elérhetőek. A szervezett sportprogramok időpontjait az óvoda és bizonyos időszakokban a bébifelügyelet nyitvatartási idejéhez igazítjuk. Heti 35 órás gyermekfelügyeletet biztosítunk szakképzett óvónőkkel Bobóországnak nevezett óvodánkban. Amíg a gyermekekre szakértő kezek vigyáznak, addig a szülők szaunázhatnak, gőzfürdőzhetnek, rendelhetnek egy masszázst, részt vehetnek sportprogramokon vagy akár igénybe vehetik a fitness termet. A legkisebbeket ingyenes babaúszás is várja!


  

  

  

  Google  


       
  Roaming World Kft.
info@roamingworld.hu

magyar | deutsch

MasterCard  VISA  American Express
  H-8646 Balatonfenyves, Vörösmarty u. 10.
Tel.: +36 (85) 460 440 | Fax: +36 (85) 460 433 | fenyves@roamingworld.hu
H-8700 Marcali, Rákóczi út 20/A
Tel.: +36 (85) 510 710 | Fax: +36 (85) 510 711 | marcali@roamingworld.hu